Uncategorized

Descoperă Noua Clinică Stomatologică pentru Copii Romaniuc 4Kids în Buiucani!

By May 8, 2023September 26th, 2023No Comments

Salut, dragi părinți și pici! Avem vești minunate pentru voi: Clinica stomatologică Romaniuc 4Kids și-a deschis recent o nouă locație în sectorul Buiucani, pe strada Onisifor Ghibu 10, pentru a vă oferi cele mai bune servicii stomatologice într-un mediu prietenos și relaxant.

Bine ați venit în noua noastră clinică stomatologică pentru copii din Buiucani Clinica stomatologică Romaniuc 4Kids este specializată în îngrijirea dentară pentru copii, oferind o gamă largă de servicii stomatologice adaptate nevoilor celor mici, inclusiv igienizare, tratamentul cariilor, coronițe dentare și soluții pentru diverse probleme dentare.

Echipamente moderne și sigure pentru cei mici

Stomatologia noastră este dotată cu echipamente moderne și sigure, iar personalul este format din medici stomatologi cu experiență și specializați în îngrijirea dentară a copiilor. Aceștia oferă o abordare individuală și atentă, luând în considerare nevoile și temerile copiilor, pentru a asigura o experiență plăcută și relaxată la fiecare vizită.

O atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru copii

Clinica stomatologică Romaniuc 4Kids din Buiucani oferă o atmosferă prietenoasă și relaxantă, cu o sală de așteptare special amenajată pentru copii, dotată cu jucării, cărți și alte activități care să îi distreze și să îi distragă de la anxietatea pe care o pot avea înainte de a merge la dentist.

Îngrijire dentară adecvată și accesibilă în Buiucani

Deschiderea acestei a doua clinici stomatologice pentru copii Romaniuc 4Kids în Buiucani reprezintă un pas important în asigurarea îngrijirii dentare adecvate și accesibile pentru copiii din această zonă a Chișinăului. Această stomatologie este un loc sigur și plăcut pentru copii, unde aceștia se pot obișnui cu vizitele regulate la dentist încă de la o vârstă fragedă, ceea ce le va ajuta să păstreze o sănătate dentară bună pe termen lung.

Programați-vă o consultație acum

Doriți să vă înregistrați la o consultație în noua noastră clinică stomatologică pentru copii din Buiucani? Completați formularul de contact cu datele DVS, iar noi vă vom contacta pentru a stabili o programare.

Înregistrați-vă la o consultație

    Vă așteptăm cu mare drag!

    Buiucani

    str. Onisifor Ghibu, 10, Chișinău

    Comments are closed.